De Vries NetWurk introduceert u Schilderonderhoud op Maat.

Het is belangrijk om uw huis goed te onderhouden. Goede kwaliteit verf en vakmanschap zorgen hiervoor. Door regelmatig onderhoud aan uw woning of bedrijfspand voorkomt u dat u veel kosten aan voortijdige veroudering en renovatie kwijt bent. De Vries NetWurk wil u graag adviseren en introduceert daarom Schilderonderhoud op Maat.

Schilderonderhoud op Maat is een maatwerkplan dat in overleg met de klant wordt opgesteld. Bij een meerjarige plan hoort een schema dat is afgestemd op uw situatie. In dit schema staat chronologisch vermeld welke werkzaamheden wanneer worden verricht. Regelmatig vinden er controles plaats. Bij deze controles wordt gekeken naar de meest kwetsbare onderdelen van uw huis of bedrijfspand. Wanneer bij controle blijkt dat het schilderonderhoud moet worden bijgewerkt, dan overleggen we dit met u.

Kortom: Wanneer u kiest voor Schilderonderhoud op Maat, dan kiest u voor zekerheid. U bespaart veel extra kosten op de lange termijn. Uw huis zit altijd tiptop in de verf en u heeft er geen omkijken meer naar.